FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Ремонт на басейни

 Колкото и качествено да е изпълнението на един басейн, все някога идва времето за ремонт. Ако не можете да се справите сами - обърнете се към специализирана фирма и изисквайте гаранции.


Бетоновите басейни , едни от най-разпространените,  наложили се  като най-трайни и практични с времето,  са и най-взискателни по отношение на грижите. Въпреки дългия си живот, те трябва да бъдат правилно обслужвани и ежегодно диагностицирани, за да  се избегнат сериозни проблеми и скъпоструващи ремонти.
Практиката показва, че обществените басейни по-често подлежат на ремонти. От  една страна поради по-голямата им експлоатация, а от друга – от некомпетентната им поддръжка.

Ремонтът се състои от няколко етапа, всеки от които изисква професионализъм и опит.
Първата стъпка е диагностициране и планиране на ремонтната дейност.
Втората фаза е същинският ремонт. Може да включва демонтаж на старото оборудване, отстраняване на пукнатини в бетоновото корито на басейна, отстраняване на стара хидроизолация, следи от предишни ремонти, старателно почистване на всички повърхности, които ще се обработват.
Третият етап са възстановителните работи.  Възстановява се повредения бетон,  обработват се пукнатините, изравняват се стени, полага се нова хидроизолация и така нататък.
Последният етап  включва  довършителни  работи – поставяне на  керамични или стъклкерамични  плочки, изграждане на пространството около басейна, монтаж на оборудването,  въвеждане в експлоатация на басейна и тестване на всички системи.

Една от услугите, които извършваме, е ремонт  на басейни с различна сложност – от малки козметични ремонти до изцяло реновиране. Ние използваме наложени на пазара, съвременни  строителни продукти. Ще Ви предложим и оборудване от различни  производители, сертифицирани за качество.

 
Доброто функциониране на Вашия басейн зависи от компетентна поддръжка на квалифицирани хора.
 

 


© 2008 BsPools Ltd
Изработка Barbun.com